Worstenbroodje

243

Warm maken? 200 graden 6 minuten. Heerlijke brabantse worstenbroodjes gevuld met het beste slagersgehakt. Als u de worstebroodjes langer wilt bewaren kunt u deze ook invriezen.



Variatie
Wilt u uw snack warm afhalen?
Aantal
1
70

Productinformatie


Ingredienten: Gekruid gehakt (45%): varkensvlees 66%, water, paneermeel (tarwezetmeel, gist), varkensvet, kruiden en specerijen, keukenzout, ketjap, stabilisator E450, smaakversterker E621, ascorbinezuur E300. Brood (55%): tarwebloem, water,
broodverbetermiddel (weipoeder, plantaardige olie deels gehard, dextrose, bonenmeel, tarwegluten, emulgator (E482, E481), verdikkingsmiddel E412, boter, meelverbetermiddel (E300, E920), enzym, aroma), gist, zout.

Allergene stoffen: tarwe(gluten), rogge, soja-eiwit Geniet nog meer van uw worstenbroodjes door ze warm te eten: 2 minuutjes in een oven van 200 graden.

Allergene stoffen

Gluten, Melk, Soja, Ei

Bewaaradvies

Houdbaarheid: ca. 4 dag(en).
Bewaartemperatuur: 7 °C