Paddestoelerij tarteletje spek en ui

269

Samen met de Paddestoelerij werd het champignon tarteletje ontwikkeld. Het champignon tarteletje wordt gemaakt van een hartige vlaaideeg, gevuld met een ragout van witte champignons van Prime Champ, gesneden uien, spekjes en peterselie.



Variatie
Aantal
1
40

Productinformatie

De Paddestoelerij is behalve praten over paddenstoelen, ook paddenstoelen proeven!

Het streekrestaurant De Paddestoelerij biedt in een ambachtelijke en sfeervolle omgeving de mogelijkheid om culinair te genieten. Het restaurant vormt de creatieve kraamkamer van Prime Champ voor gerechten met paddenstoelen. Een bezoek aan De
Paddestoelerij is voor zowel belangstellenden, voor toeristen als voor de zakelijke bezoekers een ontdekkingsreis. Tevens is De Paddestoelerij een uitstekende locatie voor zakelijke ontmoetingen en vergaderingen met een scala aan mogelijkheden.

Tijdens de rondleidingen laat De Paddestoelerij u kennis maken met alle facetten van de champignonteelt.

Weet u…
… dat de mensen eeuwenlang een heilige vrees koesterden voor paddenstoelen?
… dat omstreeks 1650 in Parijs werd ontdekt dat champignons ook geteeld kunnen worden?
… dat champignons het best groeien op een mengsel van paardenmest en stro?
… dat behalve de champignon ook andere paddenstoelsoorten zich in een toenemende belangstelling mogen verheugen?
… dat de toepassingsmogelijkheden van champignons en andere paddenstoelen welhaast eindeloos zijn?
… hoe lekker al die paddenstoelgerechten zijn?

Weet u dat niet, dan is een bezoek aan De Paddestoelerij een heel goed idee! Want De Paddestoelerij is behalve praten over paddenstoelen, ook paddenstoelen proeven!

Samen met de Paddestoelerij werd het champignon tarteletje ontwikkeld. Het champignon tarteletje wordt gemaakt van een hartige vlaaideeg, gevuld met een ragout van witte champignons van Prime Champ, gesneden uien, spekjes en peterselie.


Bewaaradvies

Houdbaarheid: ca. 4 dag(en).
Bewaartemperatuur: 7 °C