Productspecificatie

Productnaam
Sachertorte punt
Productinformatie
De Sachertorte werd in 1832 door Franz Sacher uitgevonden. De opdracht was; geen luchtige, schuimige, “mannelijke” taart, maar een smeuige, compacte, eerder “vrouwelijke” taart. Het resultaat van Sacher was een chocoladesensatie!
Afbeelding
Allergenen
Ei, Gluten, Melk, Sulfiet, Soja
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 3 dag(en).
Bewaartemperatuur: 7 °C

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 1325.83 KJ
Energie KCal 316.67 KCal
Eiwit 3.87 g    
Koolhydraten 27.27 g    
   - Suikers 20.66 g    
Vetten 21.32 g    
   - Verzadigd 14.11 g    
Voedingsvezels 0.95 g    
Zout 0.05 g